Toni Kroos, Který Má Silnou Povahu, Byl Dojat K Slzám

Během minulého týdne byla velká média šokována zprávou, že Toni Kroos oznámil svůj odchod do důchodu. V posledním kole La Ligy si všichni hráči Realu Madrid oblékli Fotbalové Dresy s číslem 8 a postavili se na kurt, aby přivítali Toniho Kroose. Pokud se skutečně rozhodne odejít, uspořádá tým také velké rozlučkové utkání pro Toniho Kroose. V domácím zápase na rozloučenou s kariérou Realu Madrid nakonec Toni Kroos s tak silným charakterem ronil láskyplné slzy.

Vzhledem k tomu, že se ještě nehrálo finále Ligy mistrů, oblékne Toni Kroos také naposledy v kariéře Real Madrid Dres v tomto utkání. V tomto zápase mezi Realem Madrid a Realem Betis měl Toni Kroos poprvé kapitánskou pásku. Fanoušci na stáncích Bernabeu si také připravili obrovské TIFO a různé slogany. Tváří v tvář emotivním poctám od fanoušků a spoluhráčů mohl pokorný Toni Kroos vyjádřit svou vděčnost pouze polibkem a zamáváním.

Po zápase spoluhráči z Realu Madrid uctili Toniho Kroose. Tato scéna také všem znovu připomněla Benzemu, který loni odešel. Hráči Realu Madrid, kteří toho roku hráli tři po sobě jdoucí šampionáty Ligy mistrů, odcházeli jeden po druhém a fanoušci se při vzpomínce nemohli ubránit slzám. Toni Kroos odešel do důchodu a opustil Real Madrid, odejde tedy i Luka Modrič? Při přemýšlení o tomto okamžiku se tito staří fanoušci vracejí do svých mladých let a vše nelze vrátit s odstupem času.

Last News

Mbappe Ještě Potřebuje Určitou Dobu Adaptace V Realu Madrid

Jako největší posila Realu Madrid toto léto přitahoval Mbappeho každý zápas velkou pozornost. Poté, co oficiálně oblékl Dres Real Madrid , vyhrál s týmem Superpohár UEFA, díky čemuž se lidé na jeho vystoupení těšili. V prvních dvou ligových zápasech po začátku nové sezony však Mbappe do obou zápasů nastoupil, góly a asistence se mu nedařilo. Zejména v zápase proti Valladolidu zaznamenal pouze 6,1 bodu a stal se tak nejhůře hodnoceným hráčem utkání, což u některých fanoušků vzbudilo pochybnosti. Přesto Mbappeho výkon proti Valladolidu nebyl úplně zklamáním. Jeho aktivní běh a více střel, stejně jako jeho propocený Fotbalové Dresy , to vše ukazovalo jeho snahu pro tým. Nakonec ho v 86. minutě vystřídal Ancelotti a vítězný gól v závěru utkání vstřelil Endrick, který nastoupil jako střídající hráč. Mbappého stav ještě není nejlepší, hlavně proto, že se přizpůsobuje taktickému systému Realu Madrid a odlišnému stylu La Ligy. Na rozdíl od pozice levého křídla v Paříži potřebuje čas, aby se adaptoval na centrální pozici v Realu Madrid. Navzdory existenci konkurenčního Enderricka jsou Mbappeho zkušenosti a schopnosti stále důvěryhodné. Fanoušci musí být trpělivější a dát Mbappemu trochu času, aby se adaptoval na nové prostředí a taktiku. Věřím, že si časem dokáže najít svou pozici a v Realu Madrid podávat stále lepší a lepší výkony.

Čísla Dresů Chelsea Pro Novou Sezónu Vyvolávají Kontroverze

Chelsea nedávno oznámila čísla dresů pro novou sezónu. Neto bude nosit Chelsea Dresy Komplet s číslem 7, zatímco Felix dostane dres s číslem 14. Toto oznámení mělo být rutinní operací, ale vyvolalo určité kontroverze. Protože držitel čísla 7 z loňské sezóny Sterling a držitel dresu číslo 14 Chalobah jsou stále v týmu. Zejména Sterling, bývalá britská hvězda, nyní čelí situaci „ponížení“, což se zdá být docela trapné. Sterlingova důležitost v týmu klesla a jeho vztah s Chelsea je čím dál napjatější. Rozhodl se opustit tým a kvůli přestupovým záležitostem kontaktoval další kluby. Sterlingův postoj k Chelsea sice zůstává klidný a i po vyřazení z prvního kola herní listiny podal pouze stížnost na sociálních sítích a přímý konflikt s Chelsea neměl. Počínání Chelsea a majitele klubu Burleyho však zjevně nespokojilo fanoušky i okolní svět. Chelsea dříve slibovala, že představí Sterlinga s vysokým platem, ale nyní čelí situaci, že ten člověk je stále v týmu, ale už nemá číslo Fotbalový Dres . Sterlingova smlouva zbývá ještě tři roky. Pokud bude trvat na setrvání, Chelsea ho jen těžko donutí k odchodu. Vzhledem k jeho týdennímu platu více než 320 000 liber však není mnoho týmů v Premier League a evropském fotbalu ochotných platit tak vysoký plat. Kromě toho se Sterling může také rozhodnout jít do Saúdské ligy, aby usiloval o vyšší plat, ale jako hráči, kterému je pouhých 29 let, se teprve uvidí, zda je ochoten přijmout takovou změnu.

Veteráni Sedí V Zadní Linii, Mladí Hráči Překonávají Potíže, Barcelona Má Dobrý Start Do Nové Sezony

Nedávno odstartovaly nové sezóny pěti hlavních lig. V La Lize Barcelona zahájila první výzvu Valencie. Po integraci offseason doprovázeli obranu veteráni jako Lewandowski a Gundogan a vpředu se prodrali talentovaní teenageři Barcelony Yamal, Kubasi, Fermin a další mladí hráči.

Nakonec v tomto úvodním zápase Lewandowski v Fotbalový Dres FC Barcelona dvakrát skóroval a pomohl Barceloně porazit Valencii 2:1 a získat tři body. V této hře nový trenér Barcelony Flick nejen poslal do čela vynikajícího supercentra Lewandowského, ale také vkládal velké naděje do vynikajících mladých hráčů Barcelony. V základní sestavě Barcelony byli tři mladí hráči do 18 let posláni hrát zápasy prvního týmu. Talentovaní teenageři Yamal, Kubasi a Bernal, tito mladí a vynikající fotbaloví teenageři přišli z tréninkového kempu La Masia. Byli spoluhráči na hřišti během soustředění mládeže. A nyní znovu využívají svou sílu, aby se postavili na fotbalové bojiště prvního týmu Barcelony.

Stojí za zmínku, že je to také první dobrý start pro nového trenéra Barcelony Flicka poté, co se stal trenérem Barcelony. V roce 2020 Lewandowski a trenér Flick společně dovedli Bayern k vítězství v Lize mistrů. Nyní se oba přesunuli z Bayernu v Bundeslize do Barcelony v La Lize. Ti dva si znovu spojili ruce. Jakých vynikajících výsledků dosáhnou tentokrát v tomto červenomodrém fotbalovém Repliky Fotbalové Dresy ?

Největším Nepřítelem Cristiana Ronalda Jsou Spoluhráči Z FC Al Nassr

Bojovnost Cristiana Ronalda vždy ovlivňovala mladé hráče a fanoušky a vždy napadá různé ligy. Saúdský superpohár tohoto měsíce je jedním z cílů Cristiana Ronalda pro Al Nassr FC, ale stále čelí nedostatku mistrovství. Žluté Dresy Fotbal Cristiana Ronalda a jeho spoluhráčů se opět staly pozadím šampionátu Al Hilala a nelíbilo se mu, že fanoušci soupeře pokřikují na Lionela Messiho.

Fanoušci Al Hilal nemají rádi Cristiana Ronalda jako soupeře. Během zápasu neustále křičeli jméno Lionela Messiho. Jejich hlasy vyslyšel Cristiano Ronaldo a jejich způsob, jak rozzlobit hráče, byl velmi úspěšný. Jediné, co dělalo Cristianu Ronaldovi v celém utkání radost, bylo skórování. Vstřelil gól za Al Nassr FC. Během hry neustále cítil protiútoky Al Hilala a soupeř úspěšně srovnal a otočil skóre. Spoluhráči Cristiana Ronalda příliš nadšení neoplývali a zdálo se, že nedokáže propojit bojovnost svých spoluhráčů. Cristiano Ronaldo jako kapitán Al Nassr FC doufal, že se jeho spoluhráči mohou bránit, když zaostávají. Pořád přecenil síly svých spoluhráčů. Musel přijmout současnou situaci od chvíle, kdy si vybral Al Nassr FC.

Al Hilal nakonec porazil Al Nassr FC 4:1, což byl hlavní faktor, který zahltil psychickou obranu Cristiana Ronalda. Cristiano Ronaldo se nemohl soustředit na vítězství. Na mistrovskou trofej se příliš dlouho nedotkl. Dres Ronaldo byl mezi fanoušky stále známým číslem 7 a stále byl chlapeckou hvězdou. Cristiano Ronaldo zjistil, že jeho největším nepřítelem jsou spoluhráči z Al Nassr FC. Tým, který si vybral, když šel do saúdské profesionální ligy, byl předurčen k tomu, aby měl strop pro úspěch.

Real Madrid Umožňuje Fanouškům Vidět Debut Kyliana Mbappeho

Real Madrid fanoušky jen překvapí a tým nenechá fanoušky čekat příliš dlouho. Hlavní trenér Carlo Ancelotti zná sílu Kyliana Mbappeho a chce, aby se druhý jmenovaný účastnil důležitých zápasů. Debut Kyliana Mbappeho nenechal fanoušky dlouho čekat a jeho Dresy Fotbal s číslem 9 se stal středem pozornosti fanoušků.

Debut Kyliana Mbappeho v Realu Madrid byl velmi úspěšný. Nejen, že vstřelil první gól nového týmu, ale také pomohl týmu vyhrát Superpohár UEFA. Kylian Mbappe vždy věřil, že rozhodnutí opustit Paris Saint-Germain bylo správné, a zahájil první mistrovský titul Realu Madrid. Paris Saint-Germain je nyní starým klubem Kyliana Mbappeho a svou kariéru v Realu Madrid bude brát vážně. Lituje pouze toho, že letos v létě úspěšně přestoupil do Realu Madrid a propásl příležitost vyhrát s týmem více šampionátů. V minulé sezóně vyhrál Jude Bellingham ve své první sezóně v Realu Madrid šampionát La Ligy a Ligu mistrů UEFA. Jude Bellingham asistoval Kylianu Mbappemu ve finále Superpoháru UEFA a doufá, že druhý jmenovaný vstřelí gól. Úspěch jeho debutu zvýšil popularitu Kyliana Mbappeho, což je to, co Real Madrid a on chtějí vidět.

Hráči Realu Madrid se znají na týmovém tréninku a také doufají, že pomohou Kylianu Mbappemu v jeho debutu. Mnoho fanoušků by si myslelo, že mezi vynikajícími hráči Realu Madrid dochází ke konfliktům, ale hlavní trenér Carlo Ancelotti se již problému vyhnul. Po zápase dosáhla láska Kyliana Mbappeho k Dres Real Madrid svého vrcholu a šampionát v Superpoháru UEFA byl nejšťastnější mistrovskou poctou, kterou vyhrál. Ať už je Kylian Mbappe v národním týmu nebo v klubu, má super top sestavu.

Sergi Roberto Ukončil 18letou Kariéru V Barceloně

32letý kapitán Barcelony Sergi Roberto oznámil své rozhodnutí opustit Barcelonu prostřednictvím sociálních sítí, čímž ukončil svou 18letou červenomodrou kariéru. Představitelé Barcelony zprávu okamžitě potvrdili a připravili se pro něj uspořádat rozlučkový ceremoniál, aby vzdali hold tomuto věrnému válečníkovi. Robertova cesta do Barcelony je legendární od chvíle, kdy ve 14 letech vstoupil do tréninkového kempu mládeže La Masia. I přes omezené možnosti v prvním týmu si stále získal srdce fanoušků svým vynikajícím výkonem. Od vítězného gólu z reverzu Paříže na Camp Nou 2017 až po klíčový vyrovnávací gól v národním derby 2022-23 Roberto v Fotbalové Dresy s číslem 20 psal své slavné okamžiky praktickými činy. Sezóna 2015 byla zlomovým bodem v Robertově kariéře. Trenér Enrique ho požádal, aby zkusil pozici pravého obránce. Rychle se adaptoval a předvedl dobrý výkon, čímž porušil zákaz podpisu týmu. Přestože zranění a klesající sportovní schopnosti ovlivnily jeho výkon, Roberto se nikdy nevzdal a poskytoval týmu všestrannou podporu. Během své kariéry v Dres FC Barcelona zažil proměnu z rostoucího záložníka na univerzála a vždy si zachoval lásku a oddanost týmu. Jeho odchod znamená pro Barcelonu začátek nové éry. Přestože se nemohl zúčastnit jako hlavní hráč vrcholného období týmu, jeho obětavost a klasické okamžiky se navždy zapíší do historie. V budoucnu bude Robertův příběh i nadále zářit v srdcích fanoušků Barcelony.

Roqueho Kariéra V Barceloně Je V Problémech

Na cestě k přestavbě Barcelony přitahoval 19letý brazilský útočník Roque velkou pozornost a očekávání. V minulé sezóně se Roque připojil k týmu za vysokou cenu 61 milionů eur a oblékl si Dres FC Barcelona svých snů, ale jeho výkon v nové sezóně byl daleko od očekávání. Jeho výkon v přípravné sezóně byl zklamáním a v zápasech proti Manchesteru City a Realu Madrid často chyboval a dokonce se hádal s trenérským štábem. Jeho výkon přivedl jeho barcelonskou kariéru do problémů. Ačkoli Roque zářil v brazilské U20 a brazilské lize, jeho výkon v Barceloně nedokázal dostát své předchozí slávě. Jediné dva góly a červená karta v minulé sezóně ukázaly jeho boj v La Lize. O to překvapivější je, že Roqueovy chyby v přípravné sezóně nejenže nedokázaly zlepšit jeho stav, ale také vyvolaly otázky, zda se dokáže začlenit do taktického systému Barcelony. S příchodem Flicka se úprava přední řady Barcelony jeví jako naléhavější. Mnoho mladých hráčů letos v létě předvádělo dobré výkony v evropském poháru a na olympijských hrách. Lewandowski v Fotbalové Dresy č. 9 je v předsezónní sezóně také v horké formě, zatímco Roque je nucen bojovat na křídle a je dokonce považován za synonymum pro "selhání". Přestože Roqueův věk a potenciál stále přitahují pozornost ostatních klubů, jeho budoucnost v Barceloně se stala nejistou. Odchod může být jediným východiskem z Roqueovy trapné situace v Barceloně a on se musí znovu prokázat, než bude moci v budoucnu znovu vystoupit na scénu.

Jadon Sancho Do PSG: Spekulace O Převodu A Jednání O Smlouvě

Paris Saint-Germain letos v létě projevil velký zájem o podepsání Jadona Sancha a údajně nabídl podmínky anglickému křídelníkovi, protože se snaží posílit svou útočnou sestavu po odchodu Kyliana Mbappeho. Sancho, který se v minulé sezóně vrátil do Manchesteru United po hostování v Borussii Dortmund, upoutal pozornost PSG během působivé kampaně Dortmundu v Lize mistrů, která zahrnovala semifinálové vítězství nad PSG.

Podle zpráv proběhly první diskuse mezi PSG a Manchester United ohledně Sanchova potenciálního přestupu. Zatímco PSG se prý s 24letým hráčem dohodlo na osobních podmínkách, jednání zkomplikovalo ocenění Manchesteru United ve výši zhruba 60 milionů eur pro hráče. Navzdory počátečním rozhovorům a dohodnutým osobním podmínkám zůstává potenciální přechod Jadona Sancha do PSG nejistý, takže zůstává otázka, jaké Fotbalové Dresy bude v této sezóně nosit.

Nedávné aktualizace naznačují, že PSG projevilo zájem o Sancha Manchesteru United, ale zatím žádná formální jednání nepokročila. Francouzský klub považuje Sancha za cenný přírůstek, který pravděpodobně zaujme pozici na pravé straně a doplňuje rozvíjející se roli Ousmane Dembeleho v ústřední tvůrčí kapacitě. Přestupová sága kolem Jadona Sancha podtrhuje jejich ambice posílit svůj tým s cílem vidět anglického reprezentanta v PSG Dres při přípravě na novou kampaň.

Navzdory Sanchovu návratu do formy a pozitivním předsezónním výkonům s Manchesterem United zůstává jeho budoucnost v klubu nejistá. Expert na přestupy Fabrizio Romano naznačuje, že Manchester United by zvážil nabídky v rozmezí od 46 milionů do 52 milionů eur (40 milionů až 45 milionů liber) za Sancha, což naznačuje jejich otevřenost potenciálním nabídkám.

S blížícím se letním přestupovým obdobím je snaha PSG o Sancha stále rozvíjející se příběh, přičemž oba kluby ještě nedosáhly definitivní dohody. Sanchova všestrannost a útočná zdatnost z něj dělají kýženou výhodu pro PSG, které je odhodláno posílit svůj tým před novou sezónou uprostřed pokračujících spekulací o budoucnosti anglického reprezentanta.

2024 Nizozemský Superpohár, Feyenoord Porazil PSV Eindhoven A Získal Mistrovskou Trofej

Nedávno skončil Nizozemský superpohár 2024. Nizozemský gigant Eredivisie Feyenoord nakonec porazil loňského nizozemského šampióna Eredivisie PSV Eindhoven 4:2 v základní části a 4:4 v penaltovém rozstřelu. Nadšení fanoušci Feyenoordu na tribunách mávali Dres Feyenoord Rotterdam Dětský a hlasitě jásali, aby oslavili vítězství Feyenoordu.

Hráči Feyenoordu na hřišti objímali své spoluhráče, líbali hrdé Dětský Dresy Levně na svá těla a lamentovali nad těžce vydobytou mistrovskou slávou. Feyenoord, PSV Eindhoven a Ajax jsou tři nizozemští mušketýři. Stoletý duel mezi nimi je pro fanoušky rozhodně vzrušující. Díky nádherné hře a elegantnímu stylu nizozemského fotbalu má nizozemský fotbal mnoho nadšených fanoušků po celém světě. V nizozemském Superpoháru 2024 viděli fanoušci obou týmů nádherné zúčtování století.

Šampion Eredivisie 2022-23 patří Feyenoordu a šampion 2023-24 patří PSV Eindhoven. V silně konkurenční Eredivisie neexistuje věčný vítěz a vítězství bude patřit pouze silnějšímu týmu. Po nizozemském Superpoháru se chystá nová sezóna Eredivisie 2024-25 a znovu se chystá fotbalový karneval pro nizozemské fanoušky. Kdo vyhraje šampionát Eredivisie tentokrát?

Guardiola A Ibrahimovic S úsměvem Odložili Zášť Stranou

V předsezónním utkání mezi AC Milán a Manchester City se objevily dvě známé postavy a objaly se. Dva lidé, kteří byli kdysi neslučitelní, se nyní mohou na sebe dívat a s úsměvem se objímat a zdravit. Guardiola a Ibrahimovic, bývalý mistr a učeň, po letech křtu konečně s úsměvem odložili zášť.

Zášť mezi Ibrahimovičem a Guardiolou začala v barcelonském období. Na začátku sezóny 2009-10 se Inter Milán a Barcelona dohodly, že hráč Interu Milán Ibrahimovič přestoupí do Barcelony za cenu 69,5 milionů eur, čímž se přeruší historie barcelonského týmu. Ibrahimovič oblékne tento červenomodrý Dres FC Barcelona Dětský a bude bojovat za Barcelonu. Útočník Barcelony Eto'o přestoupil do Interu Milán za 20 milionů úvodů do Ligy mistrů, oblékl si modročerný Dres Inter Milán Dětský a bojoval v Serii A. Osud však situaci těchto dvou lidí změnil. Jak šel čas, Ibrahimovič se postupně nedokázal přizpůsobit taktice Guardiola a Ibrahimovič byl pomalu vyřazen z taktiky týmu. Ibrahimovič, který má silné sebevědomí, evidentně neunesl roli náhradníka a rozpory s trenérem Guardiolou byly čím dál tím vážnější. Na bitevním poli Ligy mistrů té sezóny Inter Milán vyřadil Barcelonu a nakonec se příběh Ibrahimoviče a Barcelony uzavřel.

Ibrahimovic hledal na konci sezony půjčku a za Barcelonu už nehrál. V sezóně 2010-11 nastoupil na hostování do AC Milán a Ibrahimovič v dresu AC Milán odstartoval svou červenočernou kariéru. V roce 2012 také Guardiola opustil Barcelonu a trénoval Bayern a nyní Manchester City. Čas letí a Ibrahimovic se po odchodu do důchodu stal manažerem klubu AC Milán. Guardiola má za sebou kariéru hlavního trenéra od La Ligy přes Bundesligu až po současnou Premier League. Přeji jim dvěma, aby si ve svých oborech vytvořili vlastní fotbalové království.

Předsezónní Období Umožňuje Josepu Guardiolovi Obejmout Hansiho Flicka

Předsezónní období umožňuje setkat se mnoha týmům a výsledky hry nejsou pro každý tým důležité. Hlavním trenérem Manchesteru City je stále Josep Guardiola, zatímco FC Barcelona má nového hlavního trenéra Hansiho Flicka. Když hlavní trenér Josep Guardiola viděl známý Dresy Fotbal , vzpomněl si na pár sezón, kdy trénoval FC Barcelona.

Hlavní trenér Hansi Flick není hlavním trenérem FC Bayern Mnichov a není ani hlavním trenérem německé fotbalové reprezentace. Hansi Flick je nyní hlavním trenérem FC Barcelona a přípravná sezóna je pro něj velmi důležitá, aby se s týmem seznámil. Josep Guardiola a Hansi Flick se velmi dobře znají a oba jsou trenéři, kteří získali mistrovské ocenění ve fotbalovém světě. Poté, co Manchester City a FC Barcelona v tomto zápase remizovaly, měly oba týmy po diskuzi penaltový rozstřel. Přestože Manchester City prohrál s FC Barcelona v penaltovém rozstřelu, hlavní trenér Josep Guardiola se nezlobil. Věří, že dokud přípravná sezóna zajistí zdraví hráčů, problém s výkonem není hlavním důvodem jeho pozornosti. Trenér FC Barcelona Hansi Flick bude dávat pozor na výsledky hry, přeci jen trénoval tým a potřeboval podporu výsledků. Mladí hráči FC Barcelona však udělali radost trenérovi Hansi Flickovi a zápas vyhráli.

Trenér Josep Guardiola po zápase ignoroval Dres Manchester City před sebou a vydal se přímo za trenérem soupeře Hansi Flickem. I kdyby chtěli hráči Manchesteru City s trenérem Josepem Guardiolou odejít, tuto možnost hráčům nedal. Josep Guardiola velmi obdivoval trenérský styl Hansiho Flicka v FC Barcelona a ve hře viděl pokrok svého starého klubu. Poté, co Josep Guardiola převzal iniciativu a přijal Hansiho Flicka, bylo příliš mnoho témat a oba trénovali FC Bayern Mnichov a FC Barcelona.

Španělský Fotbalový Tým Mužů A žen Vyhrál 4 Mistrovství Evropy

Letošní léto je předurčeno patřit mimořádnému rudému Španělsku. Dlouho očekávaný Evropský pohár 2024 v Německu skončil. Španělští válečníci v červených Fotbalový Dres Španělsko ME 2024 překonali všechny potíže a pomohli Španělsku vyhrát čtvrtý evropský pohár v historii týmů.

Ve finále Evropského poháru mužů v roce 2024 Španělsko porazilo Anglii 2:1 a vyhrálo šampionát. V mládežnickém fotbalovém týmu rudé Španělsko opět září v evropském poháru mládeže. Ve finále Mistrovství Evropy mládeže do 19 let Španělsko porazilo Francii 2:0 a po deváté v historii týmů získalo mistrovský titul. Ve finále mistrovství Evropy dorostu žen do 19 let Španělsko porazilo Nizozemsko 2:1 a vyhrálo šampionát. Ve finále Mistrovství Evropy mládeže do 17 let Španělsko porazilo Anglii 4:0 a vyhrálo šampionát. Španělské fotbalové týmy mužů a žen vyhrály letos v létě 4 mistrovství Evropy. Ať už se jedná o evropský pohár bojovníků nebo fotbalové týmy U19 a U17 mužů a žen, ti všichni nechali tento červený Repliky Fotbalové Dresy v tomto vášnivém rudém létě kvést.

Vítězství španělského národního týmu na mistrovství Evropy 2024 v Německu je velkým eposem jejich úspěchu. Vítězství španělských dorostenců U19 a U17 představuje budoucí sílu Španělska. Letošní léto evropského poháru je předurčeno patřit rudému Španělsku. Dokáže tento matadorský tým založit novou dynastii pro rudé Španělsko? Počkejme a uvidíme.

Od Malého Fotbalového Kluka V Mládežnickém Tréninkovém Kempu Realu Madrid Až Po Zasloužilého Kapitána Na Hřišti

Nacho Fernandez, narozený v Madridu ve Španělsku, prokázal mimořádné fotbalové schopnosti již od dětství. V roce 2001 se Nacho připojil k tréninkovému kempu mládeže Realu Madrid se svými vynikajícími fotbalovými dovednostmi. Poté, co prošel tréninkem mládeže na všech úrovních. Nakonec se stal v roce 2011 vynikajícím fotbalistou giganta La Ligy Real Madrid a oblékl tento hrdý čistě bílý Fotbalový Dres Real Madrid .

Od tréninkového kempu mládeže Realu Madrid až po první tým Realu Madrid strávil Nacho 23 let fotbalové kariéry v Realu Madrid. Během tohoto čistě bílého času v Realu Madrid získal Nacho nespočet mistrovských ocenění. Šampion Ligy mistrů, Mistr světa klubů, Mistr Evropského Superpoháru, Mistr La Ligy, Mistr Královského poháru atd. To jsou Nachova síla a svědectví na hřišti. Fotbalový svět je však vždy plný krutosti a při opětovném shledání dojde k odloučení. Po 23 letech kariéry Realu Madrid se tento slavný kapitán Realu Madrid v roce 2024 dohodl s Realem Madrid. Rozloučí se s tímto bílým Fotbalové Komplety a touto bílou rodinou Realu Madrid. Real Madrid také uspořádal rozlučkový ceremoniál s tímto zasloužilým kapitánem.

Od mladého fotbalového kluka v mládežnickém tréninkovém kempu Realu Madrid po zasloužilého kapitána, který je na hřišti 23 let. Co se změnilo, je tvář Nacha, ale co zůstává nezměněno, je jeho sen o fotbale, který stále miluje. Čtyřiatřicetiletý Nacho je stále lídrem na hřišti, ale tentokrát se rozloučil s Realem Madrid a přišel do klubu Khobar Al Kudisiya v saúdské lize. Přeji tomuto bývalému zasloužilému kapitánovi, aby odstartoval nádhernou fotbalovou kariéru v saúdské lize.

Dres č. 1+8, Velmi Oblíbený

Fotbal je vášnivý sport. Od zrodu čísel Fotbalové Dresy se objevila některá čísla dresů, která jsou velmi působivá. Dres Ivana Zamorana č. 1+8 patří k velmi zajímavým příběhům.

Nedávno hvězda Interu Milán Zamorano prohlásila, že jeho číslo 1+8 Inter Milán Dresy je jedním z nejprodávanějších dresů v historii italského fotbalu. Zamorano hrál za Inter Milán pět sezón, zpočátku v dresu č. 9. Kvůli příchodu Roberta Baggia se Ronaldo vzdal čísla 10 a změnil se na č. 9, zatímco Zamorano se změnil z č. 9 na č. 18. Ale Chilan se stále považoval za „č. 9“ a ručně přidal „+“ uprostřed 18.

Nečekaně se to stalo Zamoranovým symbolem a fanoušci si ho oblíbili. Zamorano během svého působení v Interu Milán nevstřelil mnoho gólů, ale jeho jedinečná osobnost a profesionální přístup ke hře z něj stále udělaly hrdinu v srdcích fanoušků. Velikost Zamorana lze zažít pouze při osobním sledování hry. Protože má vášeň, touhu a odhodlání, které tyto statistiky neodrážejí.

Yamalův Dres Je Nejprodávanější

Žár z vítězství v evropském poháru se ještě nerozplynul a láska a obdiv lidí k Yamalu pokračuje a zasahuje i do klubového Fotbalové Dresy .

Barcelona nedávno vydala nové dresy a oznámila, že Yamalovo nové číslo je 19. Mundo Deportivo oznámilo, že číslo 19 FC Barcelona Dresy je nejžhavějším prodejcem a běžná velikost byla vyprodána během několika minut. Kromě toho jsou velmi oblíbené i dresy Gaviho a Pedriho. Tito dva mladí lidé jsou také důležitými členy současnosti i budoucnosti klubu.

Za zmínku stojí, že dres s číslem 19 původně patřil Vitoru Roquemu, který si v loňské sezóně nevedl podle očekávání. Nyní, když bylo číslo nahrazeno, Roque se stal v týmu nadbytečným. Yamal si vybral číslo 19 nejen proto, že zářil ve španělském dresu s číslem 19, ale také proto, že dres s číslem 19 je přechod. Barcelona se zároveň bojí i toho, že se Yamal stane druhým Fatim. Protože Messi také nosil dres s číslem 19, fanoušci pevně věří, že jednoho dne uvidí legendární číslo Barcelony vytištěné na Yamalově dresu.

Čistě Bílý Sen Se V Tuto Chvíli Stává Skutečností, Mbappe Přichází Do Realu Madrid

Před 15 lety přišel 24letý Cristiano Ronaldo na stadion Bernabeu s pozorností publika a převzal bílý Dětský Dresy Levně s číslem 9. Cristiano Ronaldo a více než 80 000 fanoušků na místě vyprávěli o nadšení a radosti z příchodu do Realu Madrid. Interagoval s fanoušky a řekl: 1, 2, 3, Hala Madrid. Od té doby Cristiano Ronaldo a Real Madrid otevřeli éru.

Čas letí do roku 2024 a se svým dětským snem o Realu Madrid přišla na stadion Bernabeu i 26letá francouzská superstar Mbappe. Mbappe, svědkem více než 80 000 fanoušků, oblékl tento hrdý Dres Real Madrid Dětský jako jeho idol Cristiano Ronaldo. Usmál se a řekl svou lásku k Realu Madrid. A stejně jako jeho idol stál na pódiu a komunikoval s fanoušky: 1, 2, 3, Hala Madrid. Nová generace bitevní lodi Galaxy se chystá znovu vyplout poté, co se připojí Mbappe. Mbappe zahájí větší éru pro Real Madrid společně s Viniciusem, Rodrigem, Bellinghamem a dalšími mladými hráči.

Mbappeho čistě bílý sen se v tuto chvíli splnil. Galacticos zazáří ještě více po Mbappeho nástupu. V minulé lize dosáhl Real Madrid velkého úspěchu. Fanoušci se těší na lepší budoucnost Realu Madrid s Mbappem.

Konečná Bitva Evropského Poháru, Kdo Vyhraje Zlatou Kopačku Evropského Poháru?

Mezi španělským národním týmem a anglickým národním týmem začíná finálová bitva o Evropský pohár 2024 v Německu. Španělský národní tým, který prošel celou cestou, čelí anglickému národnímu týmu, což je protiútok černého koně. Pro hráče na obou stranách to byl tvrdý boj. Je to také fotbalový karnevalový svátek pro fanoušky obou stran. Fanoušci kupovali Dres Španělsko ME 2024 Dětský a Dres Anglie ME 2024 Dětský , aby vyjádřili svou podporu a fandili Španělsku a Anglii.

Evropský pohár je mezinárodní událostí hned po mistrovství světa a zúčastněné týmy jsou všechny národní týmy, které prošly mnoha testy. Umět dávat góly ve hvězdami nabitém evropském poháru je důkazem síly každého hráče. V listině střelců evropského poháru vstřelilo 6 hráčů za své národní týmy 3 góly. Španěl Olmo a Angličan Harry Kane vstřelili za své národní týmy po 3 gólech. Olmo pomohl španělskému národnímu týmu porazit Francii v urputném okamžiku proti oblíbenému francouzskému týmu a postoupit do finále Evropského poháru. Kane pomohl Anglii zvrátit skóre dvakrát ve vyřazovacích fázích Anglie. Je to absolutní hrdina Anglie.

Dokážou Olmo a Kane v očekávaném finále Evropského poháru vstřelit góly svému národnímu týmu a vyhrát Zlatou kopačku Evropského poháru? Co takhle přinést svému národnímu týmu slávu z mistrovství Evropy?

Souboj Kyliana Mbappého A Lamine Yamal Právě Začal

Cesta UEFA Euro 2024 zklamala Kyliana Mbappého, který promarnil šanci vést francouzskou fotbalovou reprezentaci a vyhrát šampionát. Kylian Mbappé chtěl před zápasem za Real Madrid vyhrát mistrovský titul, ale jemu a jeho spoluhráčům finále uniklo. Dres Real Madrid má nový styl a mistrovské pocty Kyliana Mbappého se nezvýšily.

Kromě mistrovství světa ve fotbale 2018 Kylian Mbappé nevyhrál žádné velké mistrovství. V minulé sezóně vyhrál pouze francouzský šampionát Ligue 1 s Paris Saint-Germain a zlatý obsah této mistrovské pocty je poměrně nízký. Kylian Mbappé může jen litovat, že se letos v létě rozhodl pro Real Madrid. Propásl příliš mnoho příležitostí, aby se ukázal. Poté, co se Jude Bellingham v loňském roce přestěhoval do Realu Madrid, pomohl týmu vyhrát šampionát La Liga a šampionát UEFA Champions League. Nyní se Jude Bellingham dostal do finále s anglickým národním fotbalovým týmem a má 50% šanci vyhrát šampionát UEFA Euro 2024. Semifinálová porážka také přiměla Kyliana Mbappého čelit Lamine Yamalovi poprvé v kariéře. Vzhledem k tomu, že Kylian Mbappé bude příští sezónu hrát za Real Madrid, bude mít více času na střetnutí s Laminem Yamalem z FC Barcelona.

Vzhled Lamine Yamal udělal z Kyliana Mbappého základní desku. Kdysi byl mladým hráčem vyhledávaným fanoušky. Kylian Mbappé ale na změnu Dresy Fotbal předem nepomyslel a k úspěchu byl ještě dál. Mnoho fanoušků vtipkovalo, že situace Kyliana Mbappého v Realu Madrid byla jako Kevin Durant z NBA, který se připojil k Golden State Warriors. Kylian Mbappé zanechal největší štěstí své kariéry v Paris Saint-Germain a po odchodu ho čekají další výzvy.